top of page

 /   設計案例      

Tseung Kwan O | The Wings

將軍澳 | 天晉

Private Housing 私人屋苑 | 856 sq.ft.

The homeowner prefers a modern minimalist style, with the living room featuring black, white, and grey tones paired with wooden flooring for a warm visual and tactile experience, adding depth to the space. A half-glass partition of the study room wall near the living room enhances transparency. A glass screen added at the entryway clearly delineates the space without compromising its openness. Overall, the unit's layout hasn't undergone major changes; instead, thoughtful use of colors and materials helps define different areas.

戶主比較偏好現代簡約風格,客廳採用了黑、白、灰作為主調,配搭木色地板營造溫暖的視覺及觸感,讓空間變得有層次。
近客廳的書房牆改為半身玻璃,令到客廳的視覺更加通透。
玄關位置加了一道玻璃屏風,既可以清晰劃分了間隔,又不會減少空間感。
整個單位的間隔改動不算太大,反而用了多點心機去利用顏色和材質去劃分不同的空間。

bottom of page