top of page

 /   設計案例      

Tai Wai | Festival City

大圍 | 名城

Private Housing 私人屋苑 | 741 sq.ft.

The homeowner's minimalist style preference is complemented with unique features in each space, predominantly using warm tones. The living room stands out with two accent walls made of contrasting materials and colors, adding visual depth. In the study, a distinct, raw, and robust color scheme creates a personal space, while the windowsill is transformed with wood into a cozy reading nook. Our interior design company thrives on creating such beautiful, warm designs for clients who appreciate aesthetics and are open to new ideas.

業主偏好簡約的風格,但希望每個空間都有點特色,主色系以暖色為主,而客廳兩面牆身都運用不同的材質做特色牆,物料和顏色上都形成鮮明對比,視覺上層次更分明。男業主想將書房做成一個屬於自己的空間,所以色調方面都有別於屋內其他地方,相對比較RAW和硬朗,而窗台亦褪去沉悶的石面,用木殼再修飾成為一個閱讀休閒區,好好享受自己的ME-TIME。作為室內設計公司,最喜歡就是肯接受新事物同時對美感又有要求的客人,一個有美感、有溫度的設計就是這樣做出來。

bottom of page